Denne enheten støttes ikke. Prøv igjen med en annen skjermstørrelse.
Personvernerklæring

Gladivann.no (Staq as) med org. nr. 927000822 er personopplysningsansvarlig for behandling av personopplysninger som skjer innen rammen av organisasjonens virksomhet.

Gladivann.no er en portal som inneholder tjenester ifm opplæringsvirksomhet. Tjenester som tilbys er påmelding og betaling for svømmeopplæring/kurs og øvrige administrering av svømmekursene.

Informasjon som registreres på gladivann.no er navn, adresse, epost, mobilnr og fødselsdato for kursdeltakere, og deres foresatte. I tillegg registreres oppnådde delmål for de enkelte aktivitetstilbudene, og kommentarer som deles med deltakere/foresatte.

Informasjon som registreres på gladivann.no benyttes i den hensikt å drifte funksjonaliteten rundt svømmeopplæring. Denne informasjonen benyttes kun i denne sammenheng, og formidles ikke til tredjepart med ett unntak: 1. Registrering av betalingsinfo via Vipps.

Du får innsyn i dine data ved å logge inn «Min Side» på gladivann.no Ønsker du å slette dine data gjøres det ved å ta skriftlig kontakt med gladivann.no. For å bevare historikk vil data som har statistisk betydning bli anonymisert.

Gladivann.no benytter informasjonskapsler til å forenkle din navigering i portalen.Gladivann.no benytter Google Analytics til å analysere bruken av nettsiden. Informasjon, inkludert din IP-adresse sendes til Google, og lagres i USA. Google har egen informasjon om sine personvernregler som kan leses her: https://policies.google.com/privacy?hl=no